Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Νέα υπηρεσία: υπερηχοτομογραφικός έλεγχος ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος κατ' οίκον
Νέα υπηρεσία: υπερηχοτομογραφικός έλεγχος ουροποιογεννητικού συστήματος κατ' οίκον


Ο υπερηχογραφικός έλεγχος των οργάνων του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος αποτελεί πλέον αναπόσπαστο και προαπαιτούμενο μέρος του διαγνωστικού ελέγχου του ουρολογικού ασθενούς. 
    Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι μια ουρολογική εκτίμηση δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να θεωρηθεί πλήρης, αν δεν συμπληρώνεται από πλήρη υπερηχογραφικό απεικονιστικό έλεγχο. 
    Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, μια επίσκεψη του ουρολόγου στην οικία του ασθενούς ο οποίος είτε είναι κλινήρης είτε δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, είναι πάντα ελλειπής εφ' όσον δεν συνοδεύεται από υπερηχογραφικό έλεγχο, τον οποίο ο ουρολόγος θα ζητήσει σχεδόν πάντα μετά από την κλινική εξέταση του πάσχοντος. 
    Η κινητοποίηση όμως και μετάβαση στο διαγνωστικό εργαστήριο για πολλούς ασθενείς σηματοδοτεί έναν πραγματικό Γολγοθά, που μπορεί να συμπεριλαμβάνει καροτσάκι ή φορείο, ασθενοφόρο, φορητή συσκευή οξυγόνου, μεταφορά από 3-4 άτομα και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και σωματική καταπόνηση.
    Πιστός πάντα στην ιδέα της συνεπούς  και υπεύθυνης διαγνωστικής προσπέλασης και θεραπευτικής αντιμετώπισης των ασθενών μου, φρόντισα να εξοπλιστώ με φορητό υπερηχοτομογράφο, με τον οποίο πλέον μπορώ να προσφέρω κατ' οίκον έναν πλήρη και τεκμηριωμένο ουρολογικό έλεγχο, που συμπεριλαμβάνει υπερηχοτομογραφική εξέταση (με πλήρη γνωμάτευση και πόρισμα) του ουροποιογεννητικού συστήματος, σε οποιονδήποτε  λόγω αδυναμίας μετακίνησης ή λόγω προσωπικής επιθυμίας τη θελήσει. Μπορώ να πραγματοποιήσω υπέρηχο νεφρών, ουροδόχου κύστεως, προστάτου, υπέρηχο για έλεγχο χωρητικότητας της κύστης αλλά και τον έλεγχο του υπολοιπόμενου ποσού των ούρων μετά την ούρηση, καθώς και υπέρηχο οσχέου - όρχεων και πέους.
     Προσφέρω τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε όλο το Νομό Κιλκίς, αλλά και στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για λεπτομέρειες, απορίες αλλά και προγραμματισμό επίσκεψης κατ' οίκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: